Solö f.jpg

OM DU ÄR INTRESSERAD AV AVANCERADE TERRÄNGFORDON,
DÅ HAR DU KOMMIT RÄTT. VI HAR VÄRLDENS STÖRSTA LAGER AV BEGAGNADE HÄGGLUNDS BV 206. MEN VI HAR ÄVEN 4x4, 6x6 OCH MÄNGDER AV ANDRA LASTBILAR, JEEPAR OCH BILAR


Soll.JPG

Milmac Sweden AB har världens största lager av begagnade Hägglunds BV206 med tillhörande reservdelar och tillbehör. Vi köper och säljer Hägglunds BV206 i alla variationer, allt från original militärt utförande till helrenoverade och uppgraderade MILMAC BV206. Vi har vår anläggning med försäljning, monteringshall, verkstad, reservdelslager och testbanor i Fogdö, strax utanför Strängnäs.

Milmac renoverar och anpassar BV206 efter de behov våra kunder har. Uppdaterad med ny klimatsmart 2,8 liters Cummins turbodiesel med en 6 stegad automatisk växellåda från GM. Den har bland annat extra ljudisolerat förarutrymme för att möta dagens krav på komfort, tillförlitlighet och miljö. MILMAC BV206 kan utrustas med exempelvis kran, flak, plog, korg, tank mm. Vi har under åren levererat över 1.000 MILMAC BV206 till kunder runt om i världen.

BV206 är kapabel att simma i vatten utan några tidskrävande förberedelser, detta tack vare dess låga marktryck på mindre än 4p.s.i. Den framdrivs med banden i en hastighet på upp till 4 km/h i vatten och har en markhastighet på 55 km/h vid bra förhållanden och gör minimal förstöring på grässlätter och torv. Den kan även bestiga sluttningar med 60% lutning utan problem med den helautomatiska växellådan med valbar hög- och lågväxel.

Hägglunds BV206 terräng fordon har obegränsad potential i många områden. Den mycket anpassningsbara vagnen fungerar utmärkt i alla miljöer såsom snö, vatten eller ökensand. Den påverkas heller inte av klimatförändringar.
11,000 av dessa fordon rullar med olika uppdrag i över 40 olika länder runt om i världen både av civila och militära organisationer.

Milmac har jobbat med terrängfordon sedan 1987. Vi köper och säljer mestadels Hägglunds BV206 från Svenska Försvaret, men har även 4x4 och 6x6 lastbilar, jeepar och släp m.m, från både svenska och amerikanska försvaret.
Vi har allt från samlarfordon från 2:a Världskriget till moderna
2000-tals fordon.