MIlmac 1.jpg

OM DU ÄR INTRESSERAD AV AVANCERADE TERRÄNGFORDON,
DÅ HAR DU KOMMIT RÄTT. VI HAR VÄRLDENS STÖRSTA LAGER AV BEGAGNADE HÄGGLUNDS BV 206. MEN VI HAR ÄVEN 4x4, 6x6 OCH MÄNGDER AV ANDRA LASTBILAR, JEEPAR OCH BILAR


Milmac Sweden AB har jobbat med terrängfordon sedan 1987. Vi köper och säljer mestadels Hägglunds Bandvagn 206 från Svenska Försvaret, men har även 4x4 och 6x6 lastbilar, jeepar och släp m.m, från både svenska, amerikanska och tyska försvaret.

Vi har allt från samlarfordon från 2:a Världskriget till moderna 2000-tals fordon.

Vi har även en egen verkstad där vi utför renoveringar, ombyggnationer, civiliseringar och lackeringar av militärfordon, allt efter kundens önskemål.

Bandvagnarna vi säljer är i körbart skick till mycket fint skick eller upp till helt renoverade. De kan också vara uppgraderade till helt modernt 2000-tals utförande, med commonrail dieselmotor, m.m.

Vi har egen verkstad för service och ombyggnationer här i Strängnäs. Vi samarbetar även med ett företag i Tyskland (Hellgeth Engineering) där vi
utför Dieselkonvertering till MB 270 CDI. 

Vi gör även uppgraderingar och helrenovering av hela bandvagnen. Kika in på Gallery för att se vad vi tillsammans med våra tyska vänner kan göra.

BV206 är kapabel att simma i vatten utan några tidskrävande förberedelser, detta tack vare dess låga marktryck på mindre än 4p.s.i. Framdrivs med banden i en hastighet på upp till 4 km/h.

Ha en markhastighet på 55 km/h vid bra förhållanden.

Bestiga sluttningar med 60% lutning mha den helautomatiska växellådan med valbar hög- och lågväxel.

Färdas på grässlätter och torv utan att riva upp ytan - minimal förstörning.

Hägglunds Bv 206 terräng fordon har obegränsad potential i många områden. Den mycket anpassningsbara vagnen fungerar utmärkt i alla miljöer såsom snö, vatten eller ökensand. Den påverkas heller inte av klimatförändringar...

11,000 av dessa fordon rullar med olika uppdrag i över 40 olika länder runt om i världen både av civila och militära organisationer.

Ring oss redan idag om du har några frågor eller funderingar!

Milmac Sweden AB
Solö Fogdö
645 92 Strängnäs
Tel: 0152-300 65
Mobil: 073-987 55 47
Mail: Patrick@milmac.se
Facebook: Milmac Sweden AB